Магістерська програма «Бізнес та приватне підприємництво» для тих, хто прагне розпочати власну справу або стати високооплачуваним керівником. Ви отримаєте знання та навики з маркетингової аналітики ринку, торговельної логістики, електронної комерції, управління міжнародними start-up проектами, правового регулювання бізнесу, психології продажу, антикризового управління та тайм-менеджменту. Основною метою магістерської програми «Бізнес та приватне підприємництво» є надати випускникам компетенції для відкриття та успішного ведення власного бізнесу.

Випускники програми здатні професійно вирішувати найскладніші проблеми, які постають перед бізнес-одиницями, визначати, створювати та розвивати можливості, що забезпечують лідерство та формують команду для зростання економічної та соціальної вартості, вміють проводити техніко-економічне обґрунтування бізнес-ідей та стимулювати їх реалізацію, розробляти дієві бізнес-моделі та вживати організаційні заходи, застосовуючи як аналітичні, так і творчі підходи до всіх аспектів запуску, розвитку та розширення бізнесу.

Широкий спектр посад можуть обіймати випускники даної магістерської програми: топ-менеджер, директор, project manager, бізнес-аналітик, менеджер з продажу, антикризовий управлінець, керівник start-up проекту, керівник відділу збуту, менеджер-логіст, інвестиційний аналітик, фахівець з бізнес-планування.

ВАШ МАЙБУТНІЙ ДИПЛОМНИЙ ПРОЕКТ – ГОТОВИЙ ПРИБУТКОВИЙ БІЗНЕС!

Магістерська програма «Бізнес та приватне підприємництво» розроблена спільно з практиками та відповідає сучасним вимогам ринку.

Дисципліни, які Ви будете вивчати:

Основи ведення сучасного бізнесу

Проектний аналіз

Електронна комерція

Бізнес-комунікації

Start-up міжнародних проектів

Організація зовнішньої торгівлі

Європейський бізнес та торгівля з ЄС

Правове регулювання підприємницької діяльності

Торговельна логістика

Маркетингові дослідження

Товарний бренд-менеджмент

Крос-культурний менеджмент

Корпоративний тайм-менеджмент

Антикризове управління в бізнесі

Психологія продажу

Також факультет управління та бізнес-аналітики УКД пропонує магістерські програми за спеціальностями:

076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

072 Фінанси, банківська справа та страхування

071 Облік і оподаткування

Продовжуючи співпрацю з Вищою школою управління охороною праці в м. Катовіце (Польща) та налагодження співпраці з Вищою школою банковою (ВСБ (WSB)) м. Торунь та м. Бидгощ, Університет Короля Данила запрошує студентів скористатися унікальною можливістю отримати подвійний диплом магістра економічних дисциплін. Що студент отримує за програмою подвійного диплому?

Перевагами подвійного диплому є:

– зростання конкурентних переваг студента як на вітчизняному ринку праці, так і серед роботодавців Європейського Союзу та світової спільноти;

– вдосконалення знань польської та англійської мови студента;

– отримання додаткового професійного та життєвого досвіду;

– вивчення культурних і традиційних особливостей країни, аспектів ведення у ній бізнесу;

– вартість навчання нижча, ніж при навчанні за виїзною моделлю;

– графік навчання максимально адаптований під студента.

 

До переваг міжнародної програми подвійних дипломів відноситься врахування отриманих раніше знань в українському університеті, написання єдиної магістерської роботи та відвідання предметів обраної спеціалізації на базі польського університету.

«Студенти мають чудову можливість отримати, окрім нашого, диплом європейських партнерів Університету Короля Данила, що повністю визнається у всіх країнах ЄС. Навчання по програмі подвійного диплому здійснюватиметься одночасно в двох університетах», – розповідає проректор з міжнародних зв’язків Університету Короля Данила Тетяна Рудак.

Окрім того, отримання подвійного диплому магістра економічних дисциплін передбачає подальше працевлаштування студентів за спеціальністю у будь-якій країні ЄС.