З метою розвитку та підтримки здорового способу життя та сприяння розвитку спорту і культури серед учнівської молоді Університет Короля Данила та Івано-Франківська міська федерація футболу організовують турнір з футзалу «КУБОК КОРОЛЯ ДАНИЛА – 2018»

Участь у турнірі беруть учнівські футбольні команди 9-11класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Івано-Франківська під керівництвом вчителя фізичного виховання (або представників батьківського комітету, які беруть на себе відповідальність за здоров’я дітей).

Склад команди не повинен перевищувати 10 чол. Безпосередньо у грі бере участь 5 гравців, один із яких воротар.

Заявки на участь необхідно подати до 26.03.2018:

Реєстрація на “КУБОК КОРОЛЯ ДАНИЛА – 2018”

Команда, яка займе І-е місце у турнірі отримує 100 % знижки на навчання в Університеті Короля Данила (всього 10 знижок) та цінний кубок.

Футбольна команда, яка займе ІІ-е місце у турнірі отримує 50 % знижки на навчання в Університеті Короля Данила (всього 10 знижок).

Футбольна команда, яка займе ІІІ-є місце у турнірі отримує 25 % знижки на навчання в Університеті Короля Данила (всього 10 знижок).

Також буде нагороджено кращого гравця турніру 100%-ю знижкою на навчання в Університеті Короля Данила (всього 1 знижка).

Знижка переглядається після здачі кожної заліково-екзаменаційної сесії. Якщо студент, який отримує дану знижку, здав сесію виключно на «відмінно», то знижка продовжує діяти до наступної сесії. Така система функціонує протягом усього періоду навчання і прописується у договорі на навчання.
Окрім того, фіналісти турніру будуть нагороджуватися цінними подарунками від партнерів даного заходу.
Загальна сума знижок сягає понад 500 тис. грн.