Студенти з Сумщини завітали до Івано-Франківська!!!
18 лютого 2016р. на кілька днів у Івано-Франківськ завітала студентська делегація з Сумської області.
Молоді люди разом зі своїми івано-франківськими однолітками стали учасниками міжнародного проекту “Студенти Сходу і Заходу разом”, який за підтримки Британської ради, здійснюють Сумський міський центр дозвілля молоді спільно з студентами коледжів та технікумів Сумщини. Основна мета — познайомити між собою студентських лідерів усієї України, обмінятися досвідом і запозичити нові цікаві ідеї. Раніше студентська делегація відвала коледжі та університети Львова. В Івано-Франківську єдиним вищим навчальним закладом, який вони обрали для обміну досвідом став університет права імені Короля Данила Галицького.

Студенти таких ВНЗ Сумщини завітали до Івано-Франківська:
– Сумський коледж харчової промисловості
– Коледж Сумського Національного аграрного університету
– Хіміко-технологічний коледж імені Івана Кожедуба Шосткінського інституту Сумського державного університету
– Лебединське педагогічне училище імені Антона Семеновича Макаренка
– Конотопське медичне училище
– Машинобудівний коледж Сумського державного університету.
Разом з студентами на Прикарпаття завітала директор Сумського міського центру дозвілля молоді – Марина Миколаївна Попатенко, культорганізатор цього центру дозвілля Надія Пушкар та співкерівник проекту “Студенти Сходу і Заходу разом” Катерина Сухоставець – студентка Сумського коледжу харчової промисловості.
Студентське самоврядування університету імені Короля Данила Галицького здійснює різні проекти, і навчальні, і соціальні, і звісно ж — розважальні. Студентська Рада організовує міжнародні наукові симпозіуми, туристичні мандрівки, благодійні акції і звісно ж — не забуває про спортивні та мистецькі конкурси. У цьому івано-франківську молодь підтримують їхні однолітки зі Сумщини. На Прикарпатті студентська делегація перебуватиме лише кілька днів, однак молоді люди впевнені, що ця зустріч стане початком тривалої і змістовної співпраці.