Кожен студент повинен мати ціль та вперто рухатись до неї. Але інколи знайти себе так непросто. Саме тому ми проводимо відкриті зустрічі з нашими випускниками або просто успішними людьми. Це надзвичайно мотивує та заряджає до навчання. На їх прикладі студенти вчаться правильно розставляти пріоритети та наполегливо працювати над собою.
Тому ми анонсуємо 3 супер цікаві зустрічі, які відбудуться вже 21 березня, зокрема:

• з 10:30 по 12:00 Ігор Балинський проведе майстер-клас «Персонально. Глибоко. Зрозуміло: як у регіональних медіях розповідати про складні та важливі проблеми».
Ігор Балинський – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики. Засновник та у 2010-2017 роках керівник Школи журналістики УКУ, Голова Наглядової Ради громадської організації «Громадське телебачення».

• о 12.15 год. Вікторія Бабенко проведе майстер-клас ««Скрізь відео…» (особливості сучасних відеоформатів)» одразу після зустрічі з Ігорем Балинським.
Вікторія Бабенко (Viktoria Babenko) – завідувачка кафедри журналістики Українського католицького університету. Кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент

• о 14.00 год. Юрій Опока проведе презентацію «Де “живе” якісна журналістика: для кого і для чого існують Львівський медіафорум та Школа журналістики УКУ» одразу після двох майстер-класів: зустрічі з Ігорем Балинським та Вікторією Бабенко.
Юрко Опока (Yuriy Opoka) – виконавчий директор Львівського медіафоруму, керівник Школи журналістики УКУ; політичний та медіаексперт.