Студенти та викладачі юридичного факультету УКД отримали сертифікати та подяки за участь і проведення заходу в рамках наймасштабнішого у Європі Всесвітнього дня гідності.

Найщиріша подяка усій команді #gdignityUkraine Всесвітнього Дня Гідності в Україні та команді EdCamp Ukraine #EdCampUkraine і співорганізаторам за важливу ініціативу, можливість долучитися до наймасштабнішого у Європі Всесвітнього дня гідності та отримання сертифікатів учасника.

Нагадуємо, що Університет Короля Данила взяв участь Всесвітньому Дні Гідності, зокрема студенти 2 курсу юридичного факультету УКД під керівництвом к.ю.н. Бабецької І. Я. обговорили поняття гідності та обмінялися думками як проявляти свою гідність у повсякденному житті, що таке право на гідність як особисте немайнове право, якими знаннями майбутні юристи мають володіти, щоб захищати гідність інших.

Разом з цим, студенти Юс-2017 інсценізували судове засідання у справі про захист гідності і честі особи, право на гідність та честь якої було порушено в соціальних мережах!

Події в рамках Всесвітнього Дня Гідності відбувалися під патронатом Міністерства освіти і науки України UNDP та за участі наступних організацій:

Ukraine / ПРООН в Україні
Amnesty International Ukraine
Heinrich-Böll-Stiftung
USC Shoah Foundation і Zachor Holocaust Remembrance Foundation
Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба
фундація Тоні Блера @Generation Global
проект 1+1 і Наталія Мосейчук Право на освіту
Перший міжнародний портал вебінарів
спільнота Усесвітнього економічного форуму Global Shapers.