SAY HELLO МАЛЬТА

Надаємо можливість не тільки вивчити мову, але і випробувати незвичайні пригоди. У Вас буде можливість зустрітися з багатьма цікавими людьми з усього світу і відпочити в одному з найкрасивіших міст на Мальті.

Такоїї пропозиції Ви не знайдете ніде!

Мелліха це місцева перлина з захоплюючими подих долинами і найкрасивішими піщаними пляжами на всьому острові. Її сонце, безпеку і приголомшливі види роблять Мелліха ідеальним місцем для відпочинку цілий рік, для тих, хто хоче навчитися або вдосконалити свій загальний або ж спеціалізований рівень англійської мови.

Проживання

Наша школа також пропонує апартаменти з самообслуговуванням, які обладнані односпальними ліжками або для тих, хто подорожує з обмеженим бюджетом – спільна кімната з іншим учнем і з двома односпальними ліжками. Всі апартаменти знаходяться недалеко від школи і повністю оснащені всіма кухонним приладдям, постільною білизною, рушниками та бездротовим доступом в Інтернет.

Школа вибрала один з кращих готелів в цьому районі.

Вартість програми включає:
– 20 академічних годин англійської;
– проживання в готелі в двохмісних номерах зі сніданками  – готель знаходиться 10 хвилин пішком від школи;
– екскурсійно-розважальна програма;
– стартовий пакет-підручники, матеріали школи;
– звіт по закінченні курсу;
– сертифікат міжнародного зразка з англійської мови на рівні В2  EFL ENGLISH AS A FOREIGN LANGUAGE ( EFL MONITORING BOARD)
За більш детальною інформацією просимо звертатися за телефоном: 0990896610 Мельникович Михайло Степанович