К.ю.н., заступник завідувача кафедри цивільного права і процесу УКД Бабецька Іванна Ярославівна була запрошена у Оксфордський університет факультет права (м. Оксфорд, Великобританія) та відвідала лекцію «Рівність і права людини», яку провела Президент Верховного суду Сполученого Королівства Brenda Marjorie Hale, Baroness Hale of Richmond.

Бабецька І. Я. ділиться враженнями: «Останнім часом багато говорять про систему і методику навчання в Україні, тому три роки назад у мене виникло бажання, як то кажуть «на власні очі» побачити і почути як то воно там…Кембрідж, Оксфорд, Гарвард…Англія, США…

Звичайно, щоб дійсно знати систему навчання, потрібно її пройти там.

Однак, де саме продовжити навчання після рідної України, яка на мою думку, мені дала хороші знання, я ще в роздумах. Проте, удосконалюватися можна уже зараз.

Я дуже вдячна керівництву Факультету права Оксфордського університету за запрошення. Я мала можливість прослухати одну із довгоочікуваних лекцій «Рівність і права людини» для викладачів і студентів Факультету права Оксфордського університету, яку провела Президент Верховного суду Сполученого Королівства Brenda Marjorie Hale, Baroness Hale of Richmond. А також Бренда є почесним Президентом товариства юристів Кембриджського університету. Тому лекція цієї відомої успішної жінки було святом не тільки для мене, а й для усіх викладачів і студентів Оксфордського університету.

Багато вражень. Багато емоцій. Багато нових знань, якими, як завжди, ділюсь із своїми студентами та колегами.

За таку можливість, звичайно, я хочу подякувати керівництву і викладачам рідного Університету Короля Данила. Адже, як сказав Т. Г. Шевченко «Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь…»