Можливо саме ти навчатимешся в Університеті Короля Данила безкоштовно? Спробуй отримати грант на навчання
Університет Короля Данила є платформою для нетворкінгу між роботодавцями, студентами, батьками, абітурієнтами, випускниками та науковим середовищем.
Для підтримки обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, розвитку і реалізації здібностей талановитих учнів Фонд отця Івана Луцького оголошує конкурс для обдарованої молоді на отримання грантів на навчання в УКД за наступними напрямками:

Право 

Математика 

Історія України  

Англійська мова   

Українська мова  

Географія

До участі в конкурсі запрошуються учні випускних класів закладів загальної середньої освіти (9,10,11 класів), або особи, які мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2019/2020 навчальному році.

Призовий фонд конкурсу:
– кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів;
3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;
– 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів;
– 1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1 500 грн. та цінні подарунки від організатора та партнерів.