Університет Короля Данила оголошує творчий конкурс для учнів 9-11 класів шкіл на тему «Булінг – історії, які не розповідають (причини, наслідки, відповідальність, профілактика)» в рамках II Міжнародного науково-практичного симпозіуму “Гуманізація кримінальної відповідальності“.

Конкурс проводиться з метою залучення старшокласників до обговорення важливої соціальної проблеми – булінгу (англ. bully – залякувати, цькувати, задирати) – прояв агресії з подальшим залякуванням особистості, цькування та погрози, моральне приниження, його причин, наслідків, можливих заходів протидії та притягнення до відповідальності, профілактики.

Конкурсні роботи виконуються у вигляді одного слайду за допомогою Microsoft PowerPoint або на папері формату А1 за допомогою будь-яких засобів та в електронному варіанті надсилаються на електронну адресу ostrohlyad@gmail.com з поміткою «На конкурс», або в оригінальному (малюнок, колаж тощо) приймаються до 2 листопада 2018 року включно за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35, відділ маркетингу та PR Університету Короля Данила. Кращі роботи будуть розміщені на офіційній сторінці університету.
Оголошення результатів – 16 листопада 2018 року.

За результатами Конкурсу переможцям присуджуються 1, 2 і 3-є місця. Автор роботи, якій буде присуджене 1 місце, отримує грошову нагороду у розмірі 1000 грн. і сертифікат на 100% знижку на навчання в Університеті Короля Данила (всього 1 премія і 1 знижка). У випадку, якщо робота виконувалася авторським колективом, грошова премія у розмірі 1000 грн. розподіляється між усіма учасниками колективу на їх розсуд.
Особа, яка займе 2-е місце отримає грошову нагороду у розмірі 500 грн. і сертифікат на 50% знижку на навчання в Університеті Короля Данила (всього 1 премія і 1 знижка). За 3-є місце передбачена 30 % знижка на навчання в Університеті Короля Данила (всього 2 знижки по 30%).
Разом з цим, переможці отримають подарунки від партнерів Конкурсу.

ПОЛОЖЕННЯ-про-конкурс-булінг