Як заробити свій перший мільйон: поради Сергія Гайдайчука та Вікторії Запари

Ви закінчуєте університет і не знаєте, як реалізовувати себе в житті надалі? Не уявляєте де знаходиться та чарівна точка входу в бізнес, успішну кар’єру та особисте щастя? Сумніваєтесь в правильності складеного резюме і хвилюєтесь перед співбесідою?

Університет Короля Данила розуміє труднощі студентів пов’язані з входом на ринок праці, а тому своєю місією бачить творення екосистеми для розвитку успішної й підприємливої особистості. В рамках визначеної місії УКД став майданчиком для зустрічі студентів з успішними людьми, які охоче діляться своїм досвідом.

Днями до Університету Короля Данила, на запрошення власниці журналу «БізнесWOMAN» Ганни Крисюк, завітали засновник і президент найбільшого українського бізнес-клубу CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та засновниця і генеральний директор групи компаній «RIO DESIGN» Вікторія Запара.

Сергій Гайдайчук є експертом у галузі побудови ділових спільнот – має понад десяток успішно започаткованих проєктів: Young Business Club, Ukrainian Real Estate Club, зробив запуск української філії YPO та інші. Також він є ідеологом проєкту Global U-LEAGUE. Це глобальна платформа, яка об’єднує успішних та прогресивних українців з усього світу.

Також президент CEO Club Ukraine розробив авторську програму по створенню та управлінню особистими контактами. В рамках «Зустрічі з успішними» він прочитав лекцію «Еволюція успіху. Де точка входу в бізнес, кар’єру, особисте щастя?». Пресс-служба Університету Короля Данила занотувала 12 головних меседжів лектора:

  1. Не завжди те, куди ми прагнемо, є тим, що насправді нам подобається і чим ми готові займатися все життя.
  2. Знайди свій шлях, своє призначення. Знайди те, чим ти готовий займатися просто так, без грошей і постійно, бо тобі в «кайф»! І далі Всесвіт буде йти тобі назустріч.
  3. «Свита робить короля» або наше оточення робить нас тими, ким ми є.
  4. В реальному житті ти один, і ніхто тобі не допоможе. Потрібно брати відповідальність за своє життя на себе на всі 100%.
  5. Труднощі, проблеми та невдачі роблять нас набагато сильнішими. Дають можливість змінитися і піднятися на новий рівень.
  6. Жодна погана ситуація вічно не триває. Завжди є початок і є кінець. Завжди є вихід і не один.
  7. Стартовий капітал – це погано для амбіційних людей. Він обмежує наш підхід і масштаб мислення.
  8. Головним ресурсом підприємця є він сам. Тому постійно інвестуйте в себе і свій розвиток.
  9. Іди проти натовпу, порушуй правила, нікого не слухай!
  10. Будь головним у своїй темі, інакше тобі заважатимуть і ти втратиш мотивацію.
  11. Не плануй довго, не готуйся, не налаштовуйся. Дій і створюй продукт «по дорозі». Це єдиний спосіб знайти правильну модель.
  12. Провали, поразки, невдалі проєкт допомагають набагато швидше досягнути мети. Не здавайся!

Вікторія Запара — засновник і генеральний директор групи компаній «RIO DESIGN», які спеціалізується на комплексних роботах під ключ в області архітектурного проєктування, будівництва та комплексної реалізації дизайну інтер’єру. Вона також є коучем особистісного зростання, бізнес стратегом self-made womаn і розробником унікальної програми мотивації персоналу.

Вікторія розкрила студентам Університету Короля Данила головні навички дизайнера та секрети, які допоможуть стати частиною омріяної команди.

На думку Вікторії, існує всього три складові успіху:

  • вчитись краще, ніж можеш;
  • читати більше, ніж хочеш;
  • випускатись з університету готовим спеціалістом.

Майбутнім дизайнерам Вікторія рекомендує ще в студентський період навчитись працювати з 3D візуалізацією, добре орієнтуватись в питаннях архітектури, матеріалознавства, менеджменту, знати ринок. А також приділити велику увагу розвитку своїх комунікаційних якостей, адже дизайнер повинен здійснювати мрії клієнтів, а для цього йому потрібно їх чути та розуміти.

Усім студентам, які мріють працювати в творчій сфері, Вікторія радить сформувати креативне та оригінальне резюме. Адже в її компанію щодня приходять сотні резюме, з них відбирають 10% для співбесіди, а частиною команди стає лише одна людина.

«Тому забудьте про резюме на одному біленькому папірчику, проявіть себе, обов’язково сформуйте портфоліо зі своїх домашніх робіт та не забувайте, що роботодавець оцінює не лише ваші людські цінності, а й середній бал диплома», – пояснює Вікторія Запара.

«Зустріч з успішними людьми» – цінний проєкт Університету Короля Данила, який дозволяє студентам познайомитись з людьми, які є лідерами у своїй галузі. Так студенти отримують не лише порцію корисної інформації, а й неабияку мотивацію для того, щоб стати такими ж успішними та підприємливими людьми.